Hoe kun je betalen?

Betaal veilig met:
Bancontact/Mister Cash,
MasterCard, Maestro, VISA,
DirectEbanking (BE),
ING HomePay, CBC Online,
Belfius Direct Net, iDEAL,
KBC Online, PAYPAL,
Bank transfer BE,
Bank transfer NL

Hoe wordt uw pakket verzonden?

Wij versturen alles met BPOST
Alles wat op voorraad is wordt de volgende werkdag verzonden.
Vanaf 65euro gratis verzending.
Verzending binnen de Benelux : 5,95euro

Wees erbij!

Vul uw emailadres in en blijf zo op de hoogte van nieuwtjes en promoties.

Acana Heritage

Biologically AppropriateTM

honden en kattenvoeding van VERSE regionale ingrediënten.

 

Bij Champion Petfoods, is onze missie duidelijk en krachtig, we bereiden uitsluitend Biologically AppropriateTM honden en kattenvoeding van verse regionale ingrediënten.

Dit in tegenstelling tot de multinationals of marketing bedrijven die wel diervoeding verkopen, maar zelf geen  voeders voor huisdieren produceren. Champion onderscheidt zich, als specialistische bereider van voedsel voor uw huisdieren, met een unieke focus op kwaliteit, een traditie van meer dan een kwart eeuw. Ieder Acana brokje waar ook ter wereld verkocht, is ter aller tijden bereid in onze gecertificeerde keukens in Morinville, Alberta Canada.

Acana

 

Onze filosofie Biologically AppropriateTM, vertegenwoordigt een nieuwe klasse in diervoeding, bedoeld om honden en katten op basis van hun natuurlijke evolutionaire aanpassing met een op vlees, -en vis eiwit gebaseerde voedingen te voeden.

Onze ingrediënten zijn anders. We kopen geen uit bulk verwerkte grondstoffen of ingrediënten zoals deze in conventionele voeders voor huisdieren gevonden worden. In plaats daarvan richten we ons op ingrediënten die duurzaam binnen onze regio zijn gefokt en/of gevangen door mensen die we kennen en vertrouwen, gekeurd 'geschikt voor menselijke consumptie ", en vervolgens iedere dag vers geleverd aan onze deur.